Alkoholis iš Brazilijos

Kvepaluose naudojamą ekologišką cukranendrių alkoholį mes gauname pagal sąžiningą prekybą iš Brazilijos. Ekologiški ūkininkavimo metodai padeda išsaugoti gyvąją gamtą Sertãozinho regione, pietryčių Brazilijoje.

INGREDIENTAS

INGREDIENTAS

Kiekvienai metais gaminant mūsų kvepalus sunaudojame 500 000 litrų bendruomenių prekybos ekologiško alkoholio. Šis alkoholis yra gaunamas iš ekologiškai auginamų cukranendrių. Cukranendrės nupjaunamos, sumalamos ir iš jų išspaudžiamos sultys, kurios vėliau fermentuojamos ir kaitinamos, kol išsiskiria alkoholis. Likusios cukranendrių dalys, vadinamos “bagasso”, naudojamos pakuroms.

TIEKĖJAS

TIEKĖJAS

Ekologišką alkoholį mums tiekia ekologiškos ūkininkystės lyderė, socialiai atsakinga Native kompanija, Native taip pat priklauso Etiškos Bio-prekybos sąjungai. Dėka Native vietiniai žmonės turi saugias ir pastovias darbo vietas. Įmonėje dirba daugiau nei 470 moterų. Kompanija finansuoja įvairiausius socialinius projektus, remia mažas pajamas uždirbančių šeimų vaikus, suteikia auklių paslaugas bei pasirūpina pomokykline veikla.

PAGALBA GAMTAI

PAGALBA GAMTAI

Native nenaudoja jokių sintetinių ar genetiškai modifikuotų organizmų. São Francisco regione, kuriame įsikūrusi cukraus gamyklėlė, Native darbuotojai per paskutiniuosius 30 metų pasodino daugiau nei milijoną medelių. Džiovintos cukranendrės naudojamos elektros energijai, įmonė išlaiko anglies dvideginio pusiausvyrą. Gamykloje energijos perteklius yra perduodamas vietiniam energijos paskirstytojui, sugeneruojančiam tiek energijos, kad užtektų 300 000 gyventojų turinčiam miestui.